Ensimmäinen blogikirjoitukseni. Aloitin blogin, jotta sen kirjoittaminen kannustaisi osaltaan minua kunnonkohotus/painonpudotus-projektissani, jonka aloitan ties monennenko kerran. Olen tällainen perusjojo-kuntoilija, jolla säännöllinen rytmi liikuntaan on kateissa. Päätän aina kovasti jotain ja aloitankin, mutta sitten jossain vaiheessa homma lässähtää... Eli ihan perustavanlaatuinen elämäntapamuutos pitää tapahtua =)

Elämä on muutenkin hektistä, sanotaanko näitä nyt sitten ruuhkavuosiksi kun päivien tunnit ei tahdo riittää... 35-vuotiaana, kahden lapsen äitinä, minä intoilin ja lähdin uudelleen koulunpenkille. Ensimmäisen vuoden sairaanhoitaja-opintojen jälkeen totesin, että painoa oli kertynyt päntätessä useampi ylimääräinen kilo ja kunto on rapatasoa. Nyt on siis ihan pakko tehdä jotain!

Eilen sitten aloitin! Kävin ensimmäisellä juoksulenkilläni ja voi että kun fiilis oli pilvissä =) Kyllä se hölkyttely vaan on mun juttuni. Salainen haaveeni on olla vielä joskus sellaisessa kunnossa, että voisin juosta maratonin! Niin, huimat on haaveet. Jos nyt edes kesän loppuun mennessä pystyisin juoksemaan pari kilometriä ilman, että välillä kävelen.